Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Köşk’te Trafik Denetimleri Sıkı Tutuluyor: Kural Tanımayan Sürücülere Ceza Verildi

    Aydın’ın Köşk ilçesinde, emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, sürücü kurallarına uymayanlara ceza uygulandı. Köşk İlçe Emniyet Amiri İsa Yılmaz liderliğindeki ekip, motosiklet ve otomobil sürücülerinin kask ve diğer koruyucu ekipmanları kullanmaları gerektiğini hatırlattı. Denetimlerin süreceği bildirildi.

    Aydın'ın Köşk ilçesinde, emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, sürücü

    Aydın’ın Köşk ilçesinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, kural tanımayan sürücüler için affedici olunmadı.

    Denetimlerin Detayları

    Köşk İlçe Emniyet Amirliği’ne bağlı trafik ekipleri, dün akşam saatlerinde otomobil ve motosiklet sürücülerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Köşk ilçe merkezinde yapılan kontrol etkinliğine, Köşk İlçe Emniyet Amiri Başkomiser İsa Yılmaz ve birlikte görev yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri katıldı.

    Alınan Önlemler ve Yapılan İşlemler

    Denetim esnasında bazı sürücülere, yetersiz sürücü belgesiyle araç kullanmak, plaka takmamak, yolcu sayısına uymamak ve kask ile koruyucu ekipman takmamak gibi maddelerden cezai işlem uygulandı. Ayrıca, motosiklet sürücülerine yönelik trafik kurallarına uyma gerekliliği, kask, dizlik ve reflektörlü yelek gibi koruyucu ekipmanların önemi hakkında bilgilendirme yapıldı.

    Köşk İlçe Emniyet Amirliği’nin, kent genelindeki denetim faaliyetlerine devam edeceği bilgisi alındı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı