**Kocaeli Körfez’de Park Yeri Üzerinden Kavga: 2 Yaralı**
Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki bir park yeri anlaşmazlığı, kanlı bir kavgaya dönüştü.
**Olay Anı ve Gelişmeler**
Bugün saat 16.00 civarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde meydana gelen olayda, park alanı nedeniyle iki farklı iş yerinin işletmecileri ve çalışanları arasında tartışma yaşandı. İddialara göre, bir iş yerinin önüne park edilen aracın sebep olduğu sürtüşme zamanla büyüyerek fiziksel bir çatışmaya dönüştü.
Dükkan sahibi A.Z., elinde cam bir şişe ile O.K.’nin kafasına vurdu. O esnada O.K., durumu karşılıksız bırakmayarak cebinden bir bıçak çıkararak A.Z.’yi bacağından yaraladı.
**Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı**
Olayı gören çevredekilerin 112 Acil Servis’e bildirmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine geldi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.
**Soruşturma Başlatıldı**
Kavgayla ilgili olarak yerel güvenlik güçleri soruşturma başlattı ve olayın detaylarını araştırmaya devam ediyor. Bu olay, park yeri gibi basit bir sebepten dolayı yaşanan şiddetin ne denli tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE PARK YERİ NEDENİYLE ÇIKAN KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI.