Konya’da iş yerinde çıkan yangın, bahçedeki paletlere sıçrayarak itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Konya’nın Karatay ilçesinde bir iş yerinde başlayan yangın, bahçedeki tahta paletlere sıçradı. İtfaiye ekipleri duruma müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Olayda zarar gören malzemeler arasında kulübe de yer aldı. Yangınla ilgili soruşturma açıldı.

Konya'nın Karatay ilçesinde bir iş yerinde başlayan yangın, bahçedeki tahta

Konya’da Yangın Paniği

Konya’da bir iş yerinde çıkan yangın, bahçede bulunan tahta paletlere sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızla kontrol altına alındı.

Yangının Başlama Saati ve Yeri

Yangın, saat 16.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Namık Ayas Sokak üzerinde bir iş yerinde başladı. İlk belirlemelere göre, alevler iş yerinin bahçesindeki tahta paletlere sıçradı.

İhbar ve Müdahale

Yangın ihbarı üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında bahçede bulunan bir kulübe ve tahta paletler zarar gördü.

Tahkikat Başlatıldı

Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı ve olayın nedenine yönelik incelemeler devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı