Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Konya’da bir dükkanda meydana gelen yangın paniğe yol açtı, itfaiye ekipleri duruma hızlıca müdahale etti.

    Konya’nın Meram ilçesindeki bir dükkanda çıkan yangın, iş yerindeki müşteriler arasında paniğe yol açtı. İtfaiye ekipleri, hızlı müdahaleyle alevleri söndürdü. Yangının nedenine ilişkin araştırmalar devam ediyor.

    Konya'nın Meram ilçesindeki bir dükkanda çıkan yangın, iş yerindeki müşteriler

    ## Konya’da Yangın Paniği

    Konya’nın Meram ilçesinde bir dükkanda meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı.

    Yangın, akşam saatlerinde Sahibiata Mahallesi Furkan Dede Caddesi üzerinde faaliyet gösteren çeşitli ürünlerin satıldığı bir dükkanda patlak verdi. Aldığımız bilgiler doğrultusunda, yangın başlamadan önce dükkanda müşterilerin bulunduğu öğrenildi. Olayın nedeni henüz netleşmemişken, alevler hızla yayılmaya başladı.

    ## İtfaiye ve Polis Ekipleri Olay Yerinde

    Dükkandaki çalışanlar, yangını söndürmeye çalıştı ancak bu çabaları yetersiz kaldı. İhbar üzerine, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, güvenliği sağlamak amacıyla caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri alevleri söndürmek için hemen harekete geçti. Yangın, ekiplerin etkili müdahalesi sonucunda kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü.

    Yangının ne şekilde meydana geldiğine dair incelemeler ise devam ediyor. Yetkililer, çıkış sebebinin belirlenebilmesi için tahkikat çalışmalarını sürdürecek.