Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Konya’da Bebeğini Terk Eden Anne M.D., Cinsel Saldırı ve Tehdit İddiasında Bulundu

    Konya’da bir otomobilin bagajında terk edilen bebeğin annesi M.D., 3 yıl sonra savcılığa başvurarak, cinsel saldırıya uğradığını ve bebeğinin tehdit edilerek sokağa bırakıldığını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Konya'da bir otomobilin bagajında terk edilen bebeğin annesi M.D., 3

    Konya’da Terk Edilen Bebeğin Annesi Kendini Savundu

    Konya’nın merkez Karatay ilçesinde park halinde bir otomobilin bagajında bulunan bez torba içinde terk edilmiş bebek olayında, bebeğin annesi kendinir tehdit altında hissettiğini ifade etti.

    Olay, 18 Ağustos 2022 tarihinde Tatlıcak Mahallesi’nde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbar üzerine polis ekipleri, sokaktaki bir aracın üzerine bırakılmış bebek vakasına müdahale etmek için hızla olay yerine intikal etti. İncelemeler sırasında, otomobilin bagaj kapak kısmında bir bez torbaya konulmuş, yeni doğmuş bir kız bebeği tespit edildi. Sağlık ekipleri, bebeğe ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, acil olarak Konya Şehir Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan kontrollerde bebeğin 2 kilo 460 gram ağırlığında ve 1 günlük olduğu anlaşıldı.

    Anne M.D. İfadesinde Neler Söyledi?

    Küçük kızın doğumunun üzerinden 3 yıl geçtikten sonra Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 40 yaşındaki M.D. bebeğin annesi olduğunu belirtti.

    M.D., ifadesinde 3 çocuk annesi olduğunu ve bir restoranda bulaşıkçı olarak çalıştığını ifade ederek, “2021 yılında C.B. adında bir kişi bana cinsel saldırıda bulundu ve ardından hamile kaldım. 2022 yazında doğum sürecim başladığında bir eve gittik. Orada bulunan bir kadın doğumuma yardım etti. Ben bayıldıktan sonra uyandığımda bebeğim yanımda yoktu. Daha sonra ‘bir aracın üzerine bırakılmış bir bebek’ haberi gördüm. C.B. ile konuştuğumda ise, ‘Eğer sesini çıkartırsan seni de kızlarını da öldürürüm’ diyerek beni tehdit etti” şeklinde konuştu.

    M.D.’nin ifadesinin ardından kaza ile ilgili soruşturma resmen başlatıldı.