Konyaaltı’nda Muharrem Ayı Kutlaması
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Muharrem ayı vesilesiyle Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Kültür ve Cemevi’nde düzenlenen iftar programında vatandaşlara oruç açma yemeği sundu. Programda birlik ve beraberlik teması öne çıktı.
Etkinliğe Önemli İsimler Katıldı
Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirilen etkinliğe, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz, CHP Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Aslı Tazegül, CHP Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı İsmail Koçak ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Kültür ve Cemevi Başkanı Nurettin Erdoğan gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca, Alevi Dedesi Kenan Akbaba ile çok sayıda vatandaş da bu anlamlı etkinlikte yer aldı.
Yemek Dualarla Başladı
Kotan’ın ikram ettiği iftar yemeği, duaların okunmasının ardından toplulukla paylaşıldı.
Başkan Kotan’dan Anlamlı Mesaj
Program öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Muharrem ayının özleştirici özelliklerine dikkat çekerek, “Değerli canlar, oruçlarımızın, ibadetlerimizin ve dağıttığımız lokmaların Hak katında kabul olmasını diliyorum. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da matem orucumuzda sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Verdiğimiz lokmaların kabul olması temennisiyle” şeklinde ifadelerde bulundu.
BAŞKAN HALİT DOĞAN PARK ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN HALİT DOĞAN PARK ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN HALİT DOĞAN PARK ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ŞEHRE KAZANDIRACAĞI ÇOCUK DÜNYASI PROJESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.
MAHKEMEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİLERDEN D.A. İSİMLİ ŞAHIS TUTUKLANDI. 3 ŞÜPHELİ HAKKINDA İSE ADLİ KONTROL KARARI VERİLDİ.
MAHKEMEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİLERDEN D.A. İSİMLİ ŞAHIS TUTUKLANDI. 3 ŞÜPHELİ HAKKINDA İSE ADLİ KONTROL KARARI VERİLDİ.