Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocasinan’da 59 Dairenin İhalesi 5 Ağustos’ta Gerçekleştirilecek

    Kocasinan’da kentsel dönüşüm projeleri hızla sürerken, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 5 Ağustos’ta 59 dairenin kat karşılığı ihalesinin yapılacağını duyurdu. Dönüşümün ilçeye yeni bir kimlik kazandırdığı belirtiliyor.

    Kocasinan'da kentsel dönüşüm projeleri hızla sürerken, Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet

    Erkilet Ertuğrulgazi Kentsel Dönüşüm Projesi Hızla İlerliyor

    Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde, şehre değer katacak olan projeler arasında yer alan Erkilet Ertuğrulgazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konut inşaatları aralıksız sürmektedir. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarının önemine dikkat çekerek, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 59 konut için kat karşılığı ihale tarihinin 5 Ağustos Salı olduğunu belirtti.

    Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projeleri sayesinde Kocasinan’ın daha değerli hale geldiğini ifade etti. Türkiye’ye örnek teşkil eden bu projeler aracılığıyla modern ve çağdaş mahalleler oluşturduklarını vurgulayan Çolakbayrakdar, bu süreçte yeni bir kimlik ve görünüm kazandırmaya devam ettiklerini dile getirdi.

    Hizmetlerimizle Geleceği Şekillendiriyoruz

    Kocasinan Belediyesi’nin kentsel dönüşüm uygulamalarının hızla ilerlediğine değinen Başkan, “Erkilet Ertuğrulgazi bölgesinde inşaat süreci etaplar halinde devam ediyor. 5 Ağustos Salı günü saat 14.00’te gerçekleşecek olan ihalede, toplam 59 dairenin kat karşılığı sunulacak.” ifadelerini kullandı.

    Kentsel dönüşüm çalışmalarının gerekliliği üzerine konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan denildiğinde akla gelen ilk şey kentsel dönüşüm. Bizler gelecek nesiller için, sosyal olanaklarıyla donatılmış, okullar, parklar ve yeşil alanlar içeren modern yaşam alanları oluşturma gayesindeyiz. Dönüşüm projeleriyle komşularımıza daha iyi yaşam alanları sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

    Kentsel dönüşüm projeleri sayesinde bölgedeki mahallelerin güzelleştiğine ve değer kazandığına dikkat çeken Başkan, bu hizmetlerin çocukların daha iyi bir Kocasinan’da yetişmesi için önem taşıdığını belirtti. “7’den 70’e tüm halkımızın sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak huzurlu ve mutluluk dolu bir Kocasinan’ı kurmak için gayret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

    Üstelik, Kocasinan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 5 Ağustos Salı günü saat 14.00’te, Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda kat karşılığı ihale yapılacak. Bu ihale ile ilgili şartname ve ekleri Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nden temin edilebileceği gibi, ayrıntılı bilgi için 0 (352) 222 70 00 numaralı telefonla iletişime geçilmesi mümkündür.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı