Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kuşcağız Mahallesi’nde Geleneksel Pilav Şenliği’nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kuşcağız Mahallesi’nde düzenlenen ‘Pilav Şenliği’ne katılarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Hemşehrilerin ilgisiyle karşılaşan Çolakbayrakdar, mahallelere yönelik projelerin sürdüğünü belirtti. Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş de, hizmet vermeye kararlı olduğunu ifade etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kuşcağız Mahallesi'nde düzenlenen 'Pilav Şenliği'ne

Kocasinan’da Pilav Şenliği Coşkusu Yaşandi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kuşcağız Mahallesi’nde yılın geleneksel ‘Pilav Şenliği’ne katıldı. Etkinlik, dostluk ve birliktelik dolu görüntülerle dolup taştı. Bu özel günde konuşan Başkan Çolakbayrakdar, “Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde huzur içinde nice yıllar geçirmeyi Mevlam nasip etsin” şeklinde ifadelerde bulundu.

Başkan Çolakbayrakdar, Vatandaşlarla Buluştu

Hafta sonu Kuşcağız Mahallesi’ne yapılan ziyarette Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve belediye meclis üyeleri ile birlikte pilav dağıtan Başkan, etkinlikten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Çocuklarla sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, “Bugün burada daha önceki etkinliklerden daha büyük ve neşeli bir kalabalıkla bir aradayız. Rabbim bu birlikteliği daim kılsın. Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde huzur içinde yaşamak nasip olur inşallah” dedi.

Halkla bir araya gelmenin önemine değinen Başkan, yurt dışından gelen vatandaşlara hitap ederek, “Sıla-i rahim yaparak bu topraklara döndüğünüz için teşekkür ederim. Kocasinan Belediyesi olarak her mahallemizde hizmetler sunmak için gayret ediyoruz. Özellikle kırsal alanlarda yaşayan vatandaşlarımız için projeler geliştiriyoruz” görüşünde bulundu.

Yeni Kaymakam Ermiş’ten İyi Niyet Mesajı

Kocasinan Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ise, “Yaklaşık bir ay önce burada göreve başladım ve daha önceki görev yerim İstanbul Çatalca’ydı. Sizlere hizmetkâr olarak elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum” sözlerini sarf etti.

Etkinlik sonunda, katılımcılara kavurma eşliğinde bulgur pilavı ikram edildi. Vatandaşlar, Kocasinan Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yürüttüğü projelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.