Kocaelispor, Düzce’de gerçekleşen hazırlık maçında Sivasspor’u 2-1 mağlup etti

Kocaelispor, Süper Lig hazırlıkları kapsamında Düzce’deki Topuk Yaylası’nda Sivasspor’u 2-1 yenerek sezona olumlu bir başlangıç yaptı. Ryan Mendes ve Daniel Agyei’nin golleriyle galip gelen Kocaelispor, Sivasspor’un tek sayısını Bekir Böke ile engelledi.

Kocaelispor, Süper Lig hazırlıkları kapsamında Düzce'deki Topuk Yaylası'nda Sivasspor'u 2-1

Düzce’de Takım Hazırlıkları Sürüyor

Düzce’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Süper Lig’in yeni takımı Kocaelispor, Topuk Yaylası’ndaki son hazırlık maçında Sivasspor’u 2-1 mağlup etti.

Maçın Detayları

Yeni sezon hazırlıklarına Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam eden Kocaelispor, yayladaki son hazırlık maçında 1. Lig ekiplerinden Sivasspor ile karşı karşıya geldi.

Öne Çıkan Performanslar

Topuk Yaylası’nda bulunan 3 numaralı sahada oynanan müsabakada yeni transferlerden Haidara, Show, Nonge ve Agyei ilk 11’de başladı. Mücadele, Kocaelispor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken, Körfez ekibinin gollerini ilk yarıda Ryan Mendes, ikinci yarıda ise Daniel Agyei attı. Sivasspor’un tek golünü ise Bekir Böke kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı