Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale’deki Orman Yangınına İtfaiye Ekibi Gönderdi

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale’deki orman yangınına müdahale için 3 araç ve 6 itfaiye personeli göndermeye karar verdi. Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bölgeye destek sağladıklarını duyurdu.

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale'deki orman yangınına müdahale için 3 araç

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Çanakkale’ye İtfaiye Desteği

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale ilinde süregeldiği belirtilen orman yangınına karşı mücadele eden ekiplere yardımcı olmak amacıyla bölgeye bir itfaiye ekibi gönderdi.

    Yangınla Mücadelede Kocaeli İtfaiyesi Hareket Geçti

    Çanakkale’deki orman yangını, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak büyük bir tehdit oluşturdu. Bu duruma karşı Kocaeli İtfaiyesi, yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için bir ekip oluşturdu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, 3 araç ve 6 personelden oluşan itfaiye ekibinin olay yerine gitmek üzere yola çıktığını belirtti.

    Başkan Büyükakın, “Ekiplerimizi, Çanakkale’deki orman yangınına müdahil olmak üzere bölgeye gönderiyoruz. Rabbim, yangınla mücadele eden tüm arkadaşlarımızın yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.