**Kırklareli’nde Kocahıdır Mahallesi’nde toplum destekli polislik anlayışının güçlendirilmesi amacıyla huzur toplantısı düzenlendi.**
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kocahıdır Mahallesi kahvehanesinde gerçekleştirilen toplantıda, güvenlik hizmetlerinde vatandaş katılımının artırılması, mahalle sakinlerinin taleplerinin ve beklentilerinin doğrudan alınması ve yaşanan sorunlara yerinde çözüm üretilmesi hedeflendi.
Toplantıda, katılımcı kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlara detaylı bir şekilde aktarılırken, mahalle sakinlerinin dile getirdiği talep, öneri ve sorunlar tek tek dinlenerek değerlendirildi. Karşılıklı görüş alışverişi ile gerçekleşen toplantının, toplum destekli polislik anlayışının güçlenmesine katkı sağladığı ifade edildi.
Yetkililer, benzer toplantıların ilerleyen süreçte farklı mahallelerde devam edeceğini belirterek, vatandaşların güvenli bir yaşam ortamına katkıda bulunmasının önemine dikkat çekti.
İhlas Haber Ajansı