Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırklareli’nde Huzurevi Sakinleri ve Protokol Üyeleri Arasında Bocce Müsabakası Düzenlendi

    Kırklareli’nde düzenlenen bocce müsabakasında huzurevi sakinleri ve protokol üyeleri karşı karşıya geldi. Vali Uğur Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Levent Taşkoparan’ın da katıldığı etkinlikte, mücadele 8-8 berabere bitti. Turan, yaşlıların değerine vurgu yaparak Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

    Kırklareli'nde düzenlenen bocce müsabakasında huzurevi sakinleri ve protokol üyeleri karşı

    Kırklareli’nde Bocce Müsabakası Gerçekleştirildi

    Kırklareli’de huzurevi sakinleri ile protokol üyeleri arasında heyecan dolu bir bocce müsabakası yapıldı.

    Yaşlılar Haftası Etkinliği

    Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen mücadelede Vali Uğur Turan ve Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Levent Taşkoparan, protokol üyeleriyle birlikte huzurevi bocce takımıyla karşı karşıya geldi. Kıyasıya süren yarışma, iki takımın 8-8 berabere kalmasıyla sonlandı.

    Vali Turan’dan Mesaj

    Müsabakanın ardından konuşan Vali Turan, yaşlıların bilgi ve deneyimlerinin önemine dikkat çekerek, bu anlamlı haftayı kutladı. Etkinlikte yaşlıların katılımı ve coşkusu, seyircilere keyifli anlar yaşattı.