Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırklareli’nde Filistinliler İçin Dualar Edildi: Müftü Yusuf Eviş, Birlik ve Beraberlik Vurgusu Yaptı

    Kırklareli’nde Hızırbey Camisi’nde, İsrail’in saldırıları altındaki Filistinliler için dua programı düzenlendi. İl Müftüsü Yusuf Eviş, birlik ve beraberliğin önemini vurgularken, Gazze’deki ölümler için rahmet ve yaralılara şifa diledi.

    Kırklareli'nde Hızırbey Camisi'nde, İsrail'in saldırıları altındaki Filistinliler için dua programı

    Kırklareli’nde Filistinliler İçin Dua Programı Düzenlendi

    Kırklareli, Türkiye – Kırklareli Müftülüğü, İsrail saldırıları neticesinde zor günler geçiren Filistinliler için anlamlı bir dua etkinliği organize etti. Hızırbey Camisi’nde gerçekleştirilen bu program, Kur’an-ı Kerim’in okunmasıyla başladı.

    Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi

    Etkinlikte konuşan Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş, toplumsal birlik ve kardeşliğin önemini vurguladı. Müftü Eviş, Gazze’de hayatını kaybedenler için rahmet dilerken, yaralıların bir an önce şifa bulması için dualar edildi.

    Programda, dini ve manevi destek çağrıları yapılarak İslam alemi için barış ve huzur dilekleri de iletildi. Bu tür organizasyonların, zor zamanlarda birlik olmanın simgesi olduğu ifade edildi.