Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırklareli’de Anız ve Orman Yangınlarına Karşı Önlemler, Haftalık Asayiş Toplantısında Ele Alındı

    Kırklareli’de Valisi Uğur Turan başkanlığında yapılan haftalık asayiş toplantısında anız ve orman yangınlarıyla ilgili önlemler değerlendirildi. Toplantıya, çeşitli kurumların yöneticileri katıldı ve halkın güvenliği için alınacak tedbirler üzerinde duruldu.

    Kırklareli'de Valisi Uğur Turan başkanlığında yapılan haftalık asayiş toplantısında anız

    Kırklareli’nde Haftalık Güvenlik Toplantısı Yapıldı

    Kırklareli’nde anız ve orman yangınlarına karşı alınacak önlemler üzerinde durulan Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

    Vali Uğur Turan’ın başkanlığını üstlendiği toplantı, Valilik binasında yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcıları Dr. Yusuf Güler ve Dr. Hasan Tanrıseven, İl Emniyet Müdürü Sinan Çamuroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Üsteğmen Eren Dürüster ile ilgili kurum müdürleri katılım gösterdi.

    Önlemler ve Çalışmalar Ele Alındı

    Toplantıda, anız yakmanın ve orman yangınlarının önlenmesine yönelik alınacak tedbirler üzerinde detaylı bir değerlendirme yapıldı. Bunun yanı sıra vatandaşların güvenliği ve huzuru için yapılacak diğer çalışmalar da gündeme alındı.

    Vali Turan, Kırklareli’nin huzurlu, gelişmiş ve aydınlık bir geleceğe sahip olması için gece gündüz çalıştıklarını söylerken, bu konuda alınacak tedbirlerin önemine vurgu yaptı.