Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde Çerikli Beldesi’nde çıkan yangında çok sayıda saman balyası zarar gördü

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde, Ali Karadağ’a ait saman balyalarının bulunduğu alanda çıkan yangın, itfaiye ve jandarma helikopteriyle kontrol altına alındı. Yangında maddi hasar meydana gelirken, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas olay yerinde bilgi aldı.

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde, Ali Karadağ’a ait saman balyalarının bulunduğu alanda

Kırıkkale’de Yangın: Saman Balyaları Kül Oldu

Kırıkkale’nin Delice ilçesine bağlı Çerikli Beldesi’nde meydana gelen yangında, çok sayıda saman balyası yanarak kül oldu. Yangına, jandarma helikopterinin yanı sıra birçok itfaiye ekibi de müdahale etti.

Yangın, Çerikli Beldesi’nde, çiftçi Ali Karadağ’a ait saman balyalarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladı. Yangının çıkmasının ardından, durumu fark eden vatandaşlar hemen yetkililere haber verdi ve bölgeye itfaiye ekipleri ile yangın söndürme helikopteri yönlendirildi.

Ekipler olay yerine ulaşarak yangına hızlıca müdahale etti ve yangın kontrol altına alındı. Ayrıca, çevredeki binalara alevlerin sıçramaması için soğutma çalışması gerçekleştirildi. Yangında sadece saman balyalarının zarar gördüğü bildirildi.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, yangın bölgesine giderek olay hakkında kurumsal yetkililerden bilgi aldı. Yangının meydana gelmesi, beldelerde tarımsal üretimi etkileyebileceğinden, dikkatle takip ediliyor.