Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kırıkkale’de “Soykırıma Karşı Vicdan İmzası” Kampanyası İle Filistin İçin İmza Toplandı

    Kırıkkale’de düzenlenen “Soykırıma Karşı Vicdan İmzası” kampanyasında cemaat bir araya gelerek Filistin için imza topladı. 65 yaşındaki Cemile Erdoğan, her imzanın bir etkisi olduğunu vurgulayarak, İsrail’in zulmünü lanetledi. AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ise Türkiye’nin mazlumların yanında olduğunu belirtti.

    Kırıkkale'de düzenlenen "Soykırıma Karşı Vicdan İmzası" kampanyasında cemaat bir araya

    Kırıkkale’de Filistin İçin Duygu Dolu İmza Kampanyası

    Kırıkkale’de düzenlenen “Soykırıma Karşı Vicdan İmzası” adlı kampanya etkinliği, Filistin’deki duruma dikkat çekmek amacıyla halkı bir araya getirdi. Etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda yoğun ilgiyle gerçekleşti. İmza toplama faaliyetinin başlangıcında İstiklal Marşı okundu ve Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Toplanan imzaların Cumhurbaşkanlığı ve TBMM’ye iletileceği duyuruldu.

    “Bir imza, bir bomba kadar etkili”

    65 yaşındaki Cemile Erdoğan, etkinliğe katılarak Filistin ve Gazze için dualar ettiklerini dile getirdi. Erdoğan, “Bugün burada, Filistin, Gazze, Türkistan ve tüm İslam coğrafyası için dua etmek için bir araya geldik. İsrail’in çocuk katillerine lanet okumak için buradayız. Attığımız imzaların TBMM’ye ve Cumhurbaşkanımıza ulaşacağını düşünüyoruz. Her bir imzanın büyük bir etki yaratacağına inanıyorum. Faydasız demeden, bir damladan göl olacağını unutmamalıyız” şeklinde konuştu.

    AK Parti İl Başkanı’ndan Mazlumlara Destek Mesajı

    Etkinliğe katılan AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı ise Türkiye’nin mazlumların sesi olma misyonunu vurguladı. Pehlivanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşunu öne çıkararak, “Tarihi boyunca adeta üç kıtaya hâkim olmuş bir milletin mensupları olarak, bugün de ‘Türk beklenendir’ inancıyla tüm dünyaya koşma gayretindeyiz. Tüm İslam dünyasının umudu durumundayız. Buradan katil İsrail’e ‘kahrolsun’ diyorum. Onlar, Filistinli kardeşlerimizin çekmiş olduğu zulümleri deneyimlemeden bu dünyadan göçmeyecekler inşallah” ifadelerini kullandı.

    Kampanya, katılımcıların yüksek katılımı ile son buldu ve halkın duyarlılığı bir kez daha gözler önüne serildi.