Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de FETÖ Üyesi 2 Kişi Hapis Cezasıyla Yakalandı: İ.G. ve R.Ö. Cezaevine Gönderildi

    Kayseri’de polis, FETÖ üyeleri İ.G. (35) ve R.Ö. (37) isimli iki kişiyi yakaladı. İ.G., 3 yıl 1 ay, R.Ö. ise 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı. Her iki şahıs, operasyonun ardından cezaevine gönderildi.

    Kayseri'de polis, FETÖ üyeleri İ.G. (35) ve R.Ö. (37) isimli

    Kayseri’de FETÖ Üyesi 2 Şahıs Yakalandı

    Kayseri’de gerçekleştirilen polis operasyonları sonucu, aralarındaki kesinleşmiş hapis cezalarıyla dikkat çeken iki FETÖ üyesi şahıs yakalandı.

    Edinilen bilgilere göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele Şubuğu ekipleri, aranan şahısların bulunduğu adresleri tespit ederek düzenlediği operasyonlarla başarılı bir müdahalede bulundu. Operasyonda, ‘FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan İ.G. (35) ile 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan R.Ö. (37) gözaltına alındı.

    Yakalanan İ.G. ve R.Ö., gerekli işlemler tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. Güvenlik güçlerinin bu tür operasyonlarıyla, toplumda güvenliğin sağlanmasına katkıda bulunmayı hedeflediği ifade ediliyor.

    Bu gelişmeler, Kayseri’de terörle mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdüğünün bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.