Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri’de Eşinin Tabancasıyla Vurularak Öldürülen N.K. Toprağa Verildi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Oğuz K. tarafından tabancayla vurularak hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Nazan K.’nın cenazesi, Hulusi Akar Camii’nde kılınan namazın ardından defnedildi. Olayda Oğuz K. de hastanede yaşamını yitirdi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kayseri’de Üzücü Bir Olay: Eşinin Tabancasıyla Hayatını Kaybeden Anne Defnedildi

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde acı bir cinayet olayı yaşandı. Eşi tarafından tabancayla vurulan 2 çocuk annesi, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Mimarsinan Mahallesi’nde, Fuzuli Caddesi üzerinde, geçtiğimiz gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiler doğrultusunda, O.K. ve eşi N.K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Sinirlerin gerildiği bu tartışma, kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. O.K., evde bulunan tabancayı kullanarak N.K.’yi vurduktan hemen sonra, aynı silahla kendi hayatına da son verme girişiminde bulundu.

N.K. olay yerinde yaşamını yitirirken, O.K. acil olarak Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı fakat orada da hayatını kaybetti. N.K.’nin otopsi işlemleri sona erdikten sonra, ailesine teslim edildi.

Cenaze Töreni Yapıldı

2 çocuk annesi N.K. için, Kayseri’de bulunan Hulusi Akar Cami’nde ikindi namazının ardından cenaze namazı düzenlendi. Namazın ardından, N.K. toprağa verilmek üzere defnedildi. Aile yakınları ve dostları, N.K.’nin ölümüne tepki gösterirken, bu tür olayların önlenmesi için çağrılarda bulundu.