Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Bina Görevlisi B.A., Tartıştığı Şahıs Tarafından Eşinin Gözleri Önünde Defalarca Bıçaklandı

    Kayseri’nin Talas ilçesinde, bina görevlisi B.A. tartıştığı B.B. tarafından defalarca bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay anı, B.A.’nın eşinin yanında bıçaklandığı anları güvenlik kamerasına yansıdı. B.A. hastaneye kaldırıldı ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Kayseri'nin Talas ilçesinde, bina görevlisi B.A. tartıştığı B.B. tarafından defalarca

    Kayseri’de Bina Görevlisi Bıçaklı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

    Kayseri’nin Talas ilçesinde, bir bina görevlisi, tartışma yaşadığı kişi tarafından birçok kez bıçaklanarak yaşamını yitirdi. Olay anı, güvenlik kameralarına yerek, korkunç manzarayı gözler önüne serdi.

    Olayın Detayları ve Saldırı Anı

    Edinilen bilgilere göre, Mevlana Mahallesi Uçar Sokak üzerinde gerçekleşen olayda, bina sakini olan B.B. ile bina görevlisi B.A. (38) arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın sona ermemesi üzerine B.B., eline geçirdiği ekmek bıçağıyla B.A.’ya üst üste bıçak darbeleri indirmeye başladı. Bu saldırıda B.A., aldığı bıçak darbeleri neticesinde ağır yaralandı. Olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından, yaralı bina görevlisi ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı; ancak tüm çabalara rağmen B.A. kurtarılamadı.

    Kamera Kaydı Korkunç Anları Gün Yüzüne Çıkardı

    Güvenlik kameraları, B.B.’nin bina görevlisi B.A.’yı, eşinin yanında defalarca bıçakladığı anları net bir şekilde kaydetti. Görüntülerde, B.A.’nın bıçak darbeleri sonucunda yere düştüğü ve B.B.’nin saldırısına devam ettiği anlar yer alıyor. Bu görüntüler, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

    Kayseri halkı, bu trajik olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırılması ve benzer olayların önlenmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor.