Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri’de Açılışta Sıcağın Etkisiyle Bayılan Genç İçin Hızla Müdahale Gerçekleşti

    Kayseri’de bir açılışta sıcaklar nedeniyle bayılan gence, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan müdahale etti. Yapılan ilk yardımla gencin durumu düzeldi. Hava sıcaklığının 39 derecelere çıkacağı bildirildi.

    Kayseri'de bir açılışta sıcaklar nedeniyle bayılan gence, Büyükşehir Belediye Başkanı

    Kayseri’de Açılışta Genç Bayıldı

    Kayseri’de gerçekleştirilen bir açılış töreninde sıcaktan bayılan bir gencin yardımına, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan yetişti.

    Açılış Töreninde Gelişen Olaylar

    Kocasinan Belediyesi’nin Uğurevler Mahallesi’nde düzenlenen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde açılışı yapılan Ruziye Yücel Aile Sağlık Merkezi’nin etkinliğinde, gençlerden biri, aşırı sıcakların etkisiyle bayıldı. Olayın farkına varan Başkan Büyükkılıç ve Dr. Erşan, hemen gencin yanına koşarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Gencin kendine gelmesiyle birlikte, her iki isim de açılış programına geri döndü. Başkan Büyükkılıç, bu durumu değerlendirirken, “Bir gencimizin hafif bir senkop geçirerek yere yığıldığını gördük. Kısa sürede doktorlarımız hemen müdahale etti,” ifadelerini kullandı.

    Sıcak Hava Uyarısı

    Ayrıca, Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Kayseri’de sıcaklıkların 39 dereceye kadar çıkabileceği bilgisi verildi. Bu durum, katılımcılar arasında içme suyu ve gölgede kalma gerekliliği konusunda önemli bir hatırlatma oldu.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı