Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kayseri Valisi, KAYÜ İncesu Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu’nun Açılış Töreninde Mezunları Kutladı

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Üniversitesi’nde düzenlenen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu açılış ve mezuniyet törenine katıldı. Törende, Vali Çiçek geleceğin sağlık profesyonellerini kutladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Üniversitesi’nde düzenlenen Sağlık Hizmetleri Meslek

    Kayseri’de Eğitim Binası Açılışı ve Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) İncesu Ayşe ve Saffet Aslan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen ’Eğitim Binası Açılışı, Mezuniyet ve Şed Bağlama Töreni’ne katıldı.

    Törene, Vali Çiçek’in yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da dahil olmak üzere birçok protokol üyesi ve öğrencilerin katılım sağladığı gözlemlendi.

    Vali Çiçek, geleceğin sağlık alanındaki profesyonellerinin mezuniyetlerine ve şed bağlama ceremoniesine şahitlik etmenin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Çiçek, “Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm hocalarımıza, öğrencilerimize ve katılımcılara içten teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.