Kayseri Ticaret Borsası’nda 2025 Yılının Son Meclis Toplantısı
Kayseri Ticaret Borsası (KTB) 2025 yılına dair son meclis toplantısını, yoğun bir katılımla borsa hizmet binasında gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri detaylı bir şekilde tartışılarak karara bağlandı.
Başkan Bağlamış’tan Açıklamalar
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, 2025 yılını değerlendirerek 2026 yılına yönelik hedef ve projeleri meclis üyeleriyle paylaştı. Bağlamış, “Bugün 2025 yılının son meclis toplantısını düzenledik. Bu yıl boyunca şehrimize ve üyelerimize sunduğumuz hizmetleri detaylı bir şekilde ele aldık. Ayrıca 2026 yılı bütçemizi de onaylamış olduk” ifadelerini kullandı.
2026 Yılı Yatırımları
2026 yılı için planlanan yatırımlara dair bilgi veren Bağlamış, “Gelecek yıl yapmayı planladığımız projelerde meclisimizle fikir alışverişinde bulunduk. Eğer Allah izin verirse, önümüzdeki yıl borsa hizmet binamızda yenilikler yapmayı hedefliyoruz. Ayrıca ulusal ölçekte hizmet verecek hububat analiz laboratuvarlarımızı yenilemek istiyoruz. Şehrimize 50 bin ton kapasiteli lisanslı depolar kazandırmayı ve gerekli durumlarda bu kapasiteyi artırmayı amaçlıyoruz” açıklamasında bulundu. Projelerin Kayseri’ye, üyelerine ve ülke ekonomisine fayda sağlayacağına dikkat çeken Bağlamış, “Hayata geçireceğimiz tüm projelerin şehrimiz, üyelerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Recep Bağlamış, Kayseri Ticaret Borsası’nın tarım ve ticaret alanlarını daha ileri bir seviyeye taşımak için kararlılıkla mücadele vermeye devam edeceğini belirtti.
