Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kaymakam Dertlioğlu, 4-6 Yaş Yaz Kur’an Kursunda Minik Öğrencilerle Buluştu

    Ağrı’nın Patnos ilçesinde İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Recep Tayyip Erdoğan Camii’nde açılan 4-6 yaş grubu Yaz Kur’an kursunu ziyaret etti. Dertlioğlu, dini eğitimin önemine vurgu yaparak, kursta görevli öğreticiler ve aileleri tebrik etti.

    Ağrı'nın Patnos ilçesinde İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Recep Tayyip Erdoğan

    Kaymakam Burak Dertlioğlu’ndan Yaz Kur’an Kursuna Ziyaret

    Ağrı’nın Patnos ilçesinde, Recep Tayyip Erdoğan Camii’nde gerçekleştirilen 4-6 yaş grubuna yönelik yaz Kur’an kursuna yönelik önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamı Burak Dertlioğlu, minik öğrencilerle bir araya gelerek onları yakından gözlemledi.

    Eğitim ve Ahlaki Değerler Kazandırma Amacı

    İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen bu yaz Kur’an kursu, çocuklara Kur’an-ı Kerim eğitiminin yanı sıra, ahlaki değerleri öğretmeyi de hedefliyor. Kursun yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Kaymakam Dertlioğlu, programın süreçlerini yerinde incelemek için ziyarette bulundu ve eğitimle ilgili olarak yetkililerden bilgi alarak öğrencilerle keyifli sohbetler etti.

    Kaymakam Dertlioğlu, yaptığı konuşmada, erken yaşta verilen dini eğitimin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu dönemlerde çocuklarımıza Kur’an-ı Kerim’i ve temel dini bilgileri sevgi dolu bir şekilde aktarmanın çok büyük bir ehemmiyeti var. Derslerdeki öğreticileri ve bu kurslara özendiren ailelerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

    Teşekkürler Minik Öğrencilerden

    Ziyaret esnasında, İlçe Müftüsü ve kurs öğreticileri de Kaymakam Dertlioğlu’na eşlik etti. Öğrenciler, Kaymakam’ın ilgisine ve yaptığı ziyarete duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.