Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kastamonu’nun Taşköprü İlçesinde Çıkan Yangında İki Katlı Ev ile Ahır Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi

    Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, Şinasi D.’ye ait iki katlı bir ev ve bitişiğindeki ahır, bilinmeyen bir sebeple çıkan yangında tamamen yandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak söndürdü.

    Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, Şinasi D.'ye ait iki katlı bir ev

    Kastamonu Taşköprü’de Korkunç Yangın: İki Katlı Ev ve Ahır Küller İçinde Kaldı

    Kastamonu’nun Taşköprü ilçesine bağlı Dağbelören köyü Düvenüzü Mahallesi’nde meydana gelen yangın, iki katlı bir evi ve bir ahırı tamamen yok etti.

    Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Şinasi D. isimli vatandaşa ait olan evde, yangının çıkış nedeni henüz belirlenememiş durumda. Kısa bir zaman dilimi içinde alevler hızla yayılarak komşu ahıra da sıçradı. Yangını fark eden köylüler, durumu hemen yetkililere bildirdi.

    İhbarın ardından Taşköprü Belediyesi itfaiye ekipleri ile Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler olaya müdahale etmek üzere bölgeye gitti. İtfaiye ekipleri, yoğun bir çabanın ardından yangını kontrol altına almayı başardı. Ne yazık ki, yangın sonucu iki katlı ev ve bitişiğindeki ahır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

    Olay, köyde büyük bir üzüntüyle karşılanırken, tüm detayların araştırılması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.