Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kartepe’de Yaz Spor Okulları’nda 3 Bin 210 Öğrenci Eğitim Aldı

    Kartepe Belediyesi, bu yaz 10 branşta düzenlediği ücretsiz spor okullarında 3,210 öğrenciye eğitim verdi. Öğrenciler yüzme, basketbol, voleybol gibi çeşitli branşlarda uzman hocalardan ders aldı. Başkan Mustafa Kocaman, gençliğe verdikleri önemi belirterek, etkinliğe yüksek katılımdan duydukları memnuniyeti vurguladı.

    Kartepe Belediyesi, bu yaz 10 branşta düzenlediği ücretsiz spor okullarında

    Kartepe Belediyesi’nden Ücretsiz Yaz Spor Okulları

    Kartepe Belediyesi’nin bu yıl düzenlediği ücretsiz Yaz Spor Okulları, 10 farklı branşta toplamda 3 bin 210 öğrenciye kapılarını açtı.

    8 Haftalık Bağlantılı Eğitim Süreci

    Kartepe’de gerçekleştirilen 8 haftalık programda gençler, yüzme, basketbol, voleybol, futbol, tenis, güreş, karate, boks, jimnastik ve halk oyunları gibi branşlarda uzman eğitmenlerden ders aldı. Öğrencilerin bu eğitimlere katılımı, belediye tarafından sağlanan ücretsiz servislerle desteklendi.

    Başkan Kocaman’dan Spora Destek Mesajı

    Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, gençlere ve spora verdikleri önemin altını çizerek, Yaz Spor Okulları’na olan yoğun ilginin kendileri için sevindirici bir durum olduğunu dile getirdi. “Çocuklarımızın sporla iç içe büyümesi ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesi adına her yıl bu programları düzenliyoruz. Bu yılki katılım oldukça yüksek. Eğitim alan tüm öğrencilerimize katkıda bulunma fırsatına sahip olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

    Kartepe Belediyesi, yaz spor okullarıyla birlikte gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine katkı sunmaya devam ediyor.