Kars’taki Gençler İçin Futbol Okulu Projesi Hayata Geçti
Kars Belediyesi, gençleri spora yönlendirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla Futbol Okulu projesini resmi olarak başlattı.
Açılış Törenine Katılım Yoğundu
Futbol Okulu’nun açılışı, Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’in öncülüğünde, sporcu aileleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.
Futbol Okulu’nun Avantajları
Bu yeni projeyle birlikte, Kars’taki çocuklar ve gençler sadece fiziksel gelişimlerini desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda takım çalışması, disiplin ve sportmenlik gibi önemli değerleri de öğrenecek. Eğitimler, profesyonel antrenörler eşliğinde, yıl boyunca Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sentetik Futbol Sahası’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca, Kars merkezden öğrencilere ücretsiz servisler sağlanarak, ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak.
Başkan Senger’in Mesajı
Açılışta konuşarak projeye dair görüşlerini paylaşan Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, “Gazi Kars’ımıza sporla, sanatla ve bilimle dolu bir gelecek inşa ediyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz futbol okulu ile yetenekli çocuklarımızın önünü açıyor ve sporu bir yaşam tarzı haline getiriyoruz. Tüm evlatlarımıza başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.
Kars Belediyesi, sporun birleştirici gücüne inanarak, kentteki gençlere daha fazla spor olanağı ve eğitim imkanları sunmayı amaçlıyor. Futbol Okulu ile birlikte, uzun yıllardan beri hissedilen altyapı eksikliğinin de giderilmiş olduğu vurgulandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
KARS BELEDİYESİ FUTBOL OKULU AÇILDI(KARS-İHA)