Karaman’da Yapılan Asayiş Uygulamasında Önemli Yakalamalar!
Karaman’da, polis tarafından gerçekleştirilen asayiş operasyonları kapsamında toplamda 3 milyon 300 bin boş makaron ele geçirildi. Bu uygulamalar sonucunda 8 kişi tutuklandı.
Denetimler Sonucu Elde Edilen Veriler
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan haftalık denetimlerde 3 bin 204 vatandaş sorguya alındı. Bu süreçte çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca, trafikte yapılan kontrollerde alkollü araç kullanan 15 kişi tespit edilirken, ehliyetsiz veya yeterli olmayan ehliyete sahip 71 sürücü ve kamu düzenini bozacak şekilde araç kullanan 57 kişi para cezasına çarptırıldı. 129 araç trafikten men edildi ve 18 sürücünün ehliyetine el konuldu.
Narkotik Uygulamalarında Görülen Bulgu ve Sayılar
Narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan uygulamalarda ise şu maddeler ele geçirildi: 3 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız tüfek, 14 adet tabanca ve av tüfeği fişeği, 10 kesici-delici alet, 47 gram bonzai, 4 gram metamfetamin, 4 kilogram nargile tütünü, 900 doldurulmuş makaron ve 3 milyon 300 bin boş makaron. Ayrıca, 1 sigara basma makinelerinin de bulunduğu belirtildi.
Emniyetten Kritik Açıklama: Denetimler Sürecek
Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güven ortamını korumak adına denetimlerinin ve uygulamalarının kararlılıkla devam edeceğini duyurdu. Toplumun güvenliği için alınan bu önlemlerin artırılacağı ifade edildi.
NARKOTİK UYGULAMALARINDA DA 3 ADET RUHSATSIZ TABANCA, 3 ADET RUHSATSIZ TÜFEK, 14 ADET TABANCA VE AV TÜFEĞİ FİŞEĞİ, 10 ADET KESİCİ-DELİCİ ALET ELE GEÇİRİLDİ