Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karabük’te Oksijen Tankı Patlamasında Hayatını Kaybeden İşçi Fatih Tetik, Toprağa Verildi

Karabük’te oksijen tankı patlamasında ağır yaralanan 31 yaşındaki Fatih Tetik, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tetik için düzenlenen cenaze törenine Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve pek çok kişi katıldı.

Karabük'te oksijen tankı patlamasında ağır yaralanan 31 yaşındaki Fatih Tetik,

Karabük’te Oksijen Tankı Patlamasında Hayatını Kaybeden İşçi Defnedildi

Karabük’te, bir iş kazası sonucu hayatını kaybeden 31 yaşındaki Fatih Tetik, son yolculuğuna uğurlandı.

İki gün önce, Karabük Demir ve Çelik Fabrikası’nın (KARDEMİR) Hava Ayrıştırma Tesisi’nde buffer oksijen tankının tahliye vanasını açmaya çalıştığı esnada meydana gelen patlamada ağır yaralanan Tetik, hemen ambulans helikopterle Ankara’ya sevk edilmesine rağmen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

Dün düzenlenen cenaze töreni, KARDEMİR’de gerçekleştirildi. Fatih Tetik’in yakınlarının yanı sıra Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Kardemir Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Güleç, Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kılıç, Şube Başkanı Kenan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda işçi törene katılım gösterdi. Törende alınan helalliğin ardından cenaze namazı kılındı ve işçi Fatih Tetik son yolculuğuna uğurlandı.

Kazanın ardından, iş güvenliği konularında daha fazla dikkat edilmesi gerektiği vurgulandı ve olayla ilgili araştırmaların devam edeceği belirtildi.