Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’tan Memur-Sen’e Ziyaret
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile bir araya gelerek yükseköğretim ve çalışma yaşamında son gelişmeleri değerlendirdi.
Rektör Kırışık, Ali Yalçın’ı makamında ağırlayarak, iki kurumun olası iş birliği fırsatlarına yönelik görüş alışverişinde bulundu. Görüşmenin ana başlıklarını yükseköğretim ve çalışma hayatındaki güncel konular oluşturdu.
Sosyalfest 2025’e Dair Bilgiler Paylaşıldı
Rektör, ayrıca 3-4 Ekim tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan Sosyalfest 2025 hakkında katılımcılara bilgiler aktardı. Kırışık, bu festival kapsamında yapılacak sosyal model tasarım yarışmalarının, ülkenin “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine katkıda bulunacak yetenekli gençlerin içeriklerini sergilemeleri açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.
Kırışık, Karabük Üniversitesi’nin benzer organizasyonlardaki rolünün, üniversite ile toplum arasında köprü kurarak etkileşimi artırma hedefi doğrultusunda büyük bir öneme sahip olduğunu da belirtti.