Kale’de Yürüme Engelli Yazar Gökhan Sağıt, Dört Şiir Kitabını İmzaladı

2 Dakika Okuma

Engelsiz Yazar Gökhan Sağıt, Şiir Kitaplarını İmzaladı

Denizli’nin Kale ilçesinde doğuştan yürüme engelli olan ve “Engelsiz Yazar” kimliğiyle bilinen Gökhan Sağıt, büyük ilgi gören dört şiir kitabını okuyucuları için imzaladı.

Denizli’nin Kale ilçesinde yaşayan 35 yaşındaki Gökhan Sağıt’ın engelli olduğu, yaklaşık 2 yaşına kadar fark edilmedi. Hayatının erken dönemlerinden itibaren zorluklarla karşılaşmasına rağmen, hiçbir zaman engeline takılmayan Sağıt, yazma tutkusu ve hayalleriyle şiir kitapları yazmaya devam ediyor. Edebiyat dünyasında “Engelsiz Yazar” olarak tanınan Sağıt, şimdiye kadar yayımladığı dört şiir kitabıyla dikkatleri çekti. “Mucize Dizeler”, “Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler”, “Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2” ve son olarak “Sonsuz Düşlerim” adlı eserleriyle hem duygularını hem de yaşam mücadelesini şiirle ifade eden Sağıt, Denizli Kitap Fuarında okuyucularıyla buluştu. Sağıt, okurlarıyla birebir iletişim kurmanın mutluluğunu yaşadı.

Son kitabı Sonsuz Düşlerim’i 7 ayda yazdığını belirten Sağıt, “Hayatım boyunca birçok zorlukla karşılaştım ama hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Çünkü biliyordum ki; düşü olan insanın yolculuğu da olur. Ben de hayallerime tutundum, kelimelere sarıldım, engelleri değil, umutları yazdım. Ben engelime takılmadım, canım yandığında susmadım ve yolum zorlaştığında dönmedim. Kelimelerle yürüdüm, umutla direndim ve 4 kitap bıraktım bu hayata. Okuyan herkes bilsin; inanan bir yürek için hiçbir engel aşılmaz değildir. Yazmaya ve umudu paylaşmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version