Kahramanmaraş’ta Yıkım Sırasında Bina Çöktü
Kahramanmaraş’ta meydana gelen trajik bir olayda, yıkım sırasında bir bina aniden çöktü ve iş makinesi operatörünün cansız bedenine ulaşıldı.
Olayın Detayları
Merkez Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda bulunan hasarlı bir binanın kontrollü yıkımı sırasında, 15 katlı eski yurt aniden yıkıldı. Olay anında iş makinesi operatörü, yıkıntıların altında kaldı. Durumun hemen ardından, AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kurtarma çalışmaları başlatılarak, operatörün bulunması için yoğun bir çaba harcandı. Ekiplerin gayretleri sonucunda, 30 yaşındaki Önder Pınarcı’nın cansız bedenine ulaşıldı.
Soruşturma Devam Ediyor
Hayatını kaybeden operatörün cesedi, savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma ise devam etmekte.
Kahramanmaraş’taki bu üzücü olay, inşaat alanlarındaki güvenliğin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı