Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kahramanmaraş’ta Yıkım Çalışmasında Bina Çöktü: 1 İşçi Göçük Altında Kaldı

    Kahramanmaraş’ta yıkım çalışmaları sırasında bir bina çöktü. O anlar kameraya yansırken, çökme esnasında bir işçi göçük altında kaldı. Olayın ardından kurtarma çalışmalarına başlandı.

    Kahramanmaraş'ta yıkım çalışmaları sırasında bir bina çöktü. O anlar kameraya

    Kahramanmaraş’ta Yıkım Sırasında Bina Çöktü: 1 İşçi Göçükte Kaldı

    Kahramanmaraş’ta bir yıkım çalışması sırasında korkunç bir olay gerçekleşti. Yıkımı devam eden binanın aniden çökmesi, çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansıdı. Olay anında, işçilerden birinin göçük altında kaldığı bildirildi.

    Olayın Detayları

    Yıkım işlemleri sırasında meydana gelen çökmenin sebebi henüz belirlenemezken, olay yerine çok sayıda sağlık ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Çöken bina nedeniyle bir işçinin mahsur kaldığı bilgisi alınırken, ekipler hızlı bir şekilde kurtarma çalışmalarına başladı.

    Gelişmeler Bekleniyor

    Villede herhangi bir can kaybının olup olmadığını öğrenmek amacıyla geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Olayın ardından yapılan açıklamalarda, kumanda alanında bir riskin bulunup bulunmadığının araştırıldığı ifade edildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı