Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kahramanmaraş’ta Elektrik Akımına Kapılan Sefa Salman Hayatını Kaybetti

    Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Sefa Salman (31), bir iş yerinde elektrik arızasını tamir ederken akıma kapılarak ağır yaralandı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde Sefa Salman (31), bir iş yerinde elektrik

    Kahramanmaraş’ta Elektrik Akımına Kapılan Genç Adam Hayatını Kaybetti

    Kahramanmaraş’ta bir iş yerinde gerçekleşen elektrik kazasında, Sefa Salman isimli 31 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. Olay, Onikişubat ilçesinin Binevler Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Elektrik işleriyle ilgilenen Salman, mağazada oluşan bir elektrik arızasını gidermek amacıyla müdahaleye başladı.

    Vatandaşların Hızlı Tepkisi

    Salman, arızayı onarmaya çalışırken elektrik akımına kapıldı. Çevredeki kişiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine intikal etti. Sağlık ekipleri, ağır yaralı konumda olan Salman’ı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetti.

    Bu üzücü olay, elektrik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Herkesin dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı