Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta AYT Sınavında Baba ve Çocukları Yüz Yüze Geldi

Kahramanmaraş’ta AYT sınavı, Murat Kozalak ve çocukları için unutulmaz bir anı oldu. 6 üniversite mezunu baba, kızı Zeynep ve oğlu Şevket’le aynı okulda sınava girdi. Zeynep, bu durumu sürpriz olarak nitelendirirken, Şevket ilk sınav deneyimini babasıyla paylaşmanın heyecanını yaşadı. Murat Kozalak, eğitimin yaşam boyu sürdüğünü vurguladı.

Kahramanmaraş'ta AYT sınavı, Murat Kozalak ve çocukları için unutulmaz bir

Kahramanmaraş’ta AYT Sınavında Aile Birliği

Kahramanmaraş, ülke genelinde gerçekleştirilen Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavına ev sahipliği yaptı. Bu özel olay, 4 çocuklu Kozalak ailesi için tarihi bir anı temsil etti. Mühendis olan ve daha önce 6 üniversite bitiren baba Murat Kozalak (46), sınavda kızı Zeynep (20) ile aynı sınıfta ve oğlu Şevket (18) ile de aynı okulda yer aldı.

İlk Sınav Deneyimi ve Duygular

Zeynep Kozalak, babasıyla aynı okulda sınavda olmanın kendisi için beklenmedik bir sürpriz olduğunu belirtirken, Şevket Kozalak ise ilk kez gerçekleştirdiği sınav deneyiminin heyecanı ile birlikte değerlendirdi ve babasıyla birlikte sınavda yer almanın büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.

Murat Kozalak, birçok sınav deneyimi olduğunu ve kızıyla aynı sınıfta, oğluyla yan sınıfta bulunmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi. Eğitim felsefesi hakkında bir yorumda bulunan Kozalak, “Hayat boyu süren bir eğitim süreci var. Kızımla birlikte girmiş olmaktan mutluyum. Hayatta her şey bir sınav, bu yarım kalan hedeflerimi tamamlamak için buradayım. Rabbim herkesin emelini gerçekleştirsin,” dedi.