Kahramanmaraş’ta Yangın Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, dün öğle saatlerinde başlayan yangın, sarp arazinin zorlukları nedeniyle itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilmesi güç bir durumda devam ediyor.
Yangının çıkış noktası, Kavşut Mahallesi’nde bulunan ormanlık alan olarak belirlendi. Dumanları gören bölge sakinleri, durumu yetkililere bildirirken, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti.
Ekipler Karadan ve Havadan Mücadele Ediyor
Yangına müdahale eden ekiplerin hem karadan hem de havadan koordineli bir şekilde çalıştığı belirtiliyor. Özellikle arazinin zorluğu, karadan yapılan müdahaleleri etkilerken, ekiplerin ateşle mücadele çabalarını güçleştiriyor. İki helikopterin yangın söndürme çalışmalarında destek verdiği aktarıldı.
Ekiplerin, yangını kontrol altına almak için kesintisiz bir şekilde çalışmaya devam edeceği ve söndürme çabalarının sürdüğüne dair bilgiler paylaşıldı. Yangının önüne geçilmesi için tüm imkanların seferber edildiği bildirildi.
KAHRAMANMARAŞ’TAKİ ORMAN YANGINI SÜRÜYOR
KAHRAMANMARAŞ’TAKİ ORMAN YANGINI SÜRÜYOR