Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kafası demir parmaklıklara sıkışan köpek itfaiye tarafından kurtarıldı

    BUCA’DA KAFASI DEMİR PARMAKLIKLAR ARASINA SIKIŞAN SAHİPSİZ BİR KÖPEK, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE KURTARILDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Buca’da kafası demir parmaklıklar arasına sıkışan sahipsiz bir köpek, İzmir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı.

    İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri bir canlının hayatına daha dokundu. Sayısız kurtarma operasyonuna katılan ekipler, bu kez Buca Kaynaklar bölgesinde, bir iş yerinin demir parmaklıkları arasına kafası sıkışan köpeğin yardımına koştu. Sahipsiz olduğu öğrenilen ve bir süre demir parmaklıklar arasında kurtarılmayı bekleyen köpek, itfaiye ekiplerine haber verilmesi ile bulunduğu yerden başarılı bir operasyonla kurtarıldı. Demir parmaklıkları kesen ekipler, köpeğin yeniden özgürlüğüne kavuşmasını sağladı.