Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmir’de Yunus Ekipleri, Firari Hükümlü S.K. ve O.U.’yu Yakaladı

    İzmir’de Yunus ekiplerinin düzenlediği denetimlerde, 24 yıl 8 ay ceza alan S.K. ve 16 yıl 3 ay ceza bulunan O.U. yakalandı. Her iki firari, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

    İzmir'de Yunus ekiplerinin düzenlediği denetimlerde, 24 yıl 8 ay ceza

    İzmir’de Firari Hükümlüler Yakalandı

    İzmir’de yürütülen denetimlerde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki firari şahıs polis tarafından yakayı ele verdi.

    Motosikletli Polis Timleri’nin Uygulaması

    İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, güvenliğin arttırılması amacıyla kent genelinde şüpheli bireylere yönelik bir dizi denetim yaptı. Dün gerçekleştirilen uygulamalarda, şüpheli şahıslar durdurularak kimlik kontrolü yapıldı. Sorgulama sonucunda S.K. isimli kişinin, “hükümlü veya tutuklunun kaçması, hırsızlık ve binanın eklentileri içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçlarından toplamda 24 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldığı anlaşıldı. Hemen gözaltına alınan S.K., polis ekipleri tarafından yakalandı.

    Gece Yarısı Operasyonu

    Yunus timlerinin gerçekleştirdiği bir diğer uygulama, gece saatlerinde yapıldı. Bu esnada yine şüpheli şahıslar üzerinde GBT ve UYAP sorgulaması gerçekleştirildi. O.U. isimli şahsın sorgulanması sonucunda “hükümlü veya tutuklunun kaçması, adet gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık, tehdit” gibi suçlamalarla 16 yıl 3 ay hapis cezası için arandığı tespit edildi. O.U. da gözaltına alındı.

    Gözaltına alınan her iki firari, emniyet birimlerindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi. İzmir polisi, suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.