Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmir’de Eski Sevgilisi Tarafından Vurulan Selin Angun Hayatını Kaybetti, Şüpheli Ramazan Görgülü Adresinde Ölü Bulundu

    İzmir’in Urla ilçesinde Ramazan Görgülü, eski sevgilisi Selin Angun’u ve iki kişiyi vurarak olay yerinden kaçtı. Selin Angun hayatını kaybederken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Görgülü, polis operasyonunda öldü bulundu. Soruşturma sürüyor.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İzmir’de Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

    İzmir’in Urla ilçesinde, bir eğlence mekanında meydana gelen silahlı saldırıda, eski sevgilisi tarafından vurulan bir kadın yaşamını yitirirken, iki kişi de yaralandı. Olayın ardından kaçmaya çalışan şüphelinin, polis operasyonuyla göğsünden vurulmuş halde bulunması dikkat çekti.

    Olayın Gelişimi

    Dün gece saat 23.30 sularında, Yeni Mahalle Dere Sokak’taki bir eğlence mekanında gelişen olayda, Ramazan Görgülü (34) eski sevgilisi Selin Angun’un (33) bulunduğu yere gelerek ateş açtı. Saldırıda, Görgülü’nün ateş ettiği kurşunlar, Selin Angun’un yanı sıra mekanda bulunan Ü.A. (23) ve D.T. (27)’ye de isabet etti.

    Olay sonrası şüpheli kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Urla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Selin Angun kurtarılamadı. Yaralı Ü.A. ve D.T.’nin tedavilerinin ise hastanede devam ettiği öğrenildi.

    Şüpheli Ramazan Görgülü’nün Durumu

    Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalarda, saldırının zanlısının Ramazan Görgülü olduğu tespit edildi. Yapılan operasyonda, Görgülü’nün adresinde göğsünden vurulmuş olarak ölü bulunduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

    Gelişmeler ve ayrıntılar için takipte kalın.