Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmir Torbalı’da Jandarmaya Fiziki Müdahalede Bulunan 8 Şüpheli Gözaltına Alındı, 2 Firari Aranıyor

    İzmir’in Torbalı ilçesinde jandarma ekiplerine müdahalede bulunan 8 kişi gözaltına alındı, 2 şüpheli firar etti. Olay anı kameralara yansıdı; jandarma personeline yönelik darp ve tehdit görüntüleri ortaya çıktı. Soruşturma devam ediyor.

    İzmir'in Torbalı ilçesinde jandarma ekiplerine müdahalede bulunan 8 kişi gözaltına

    **Torbalı’da Jandarma Ekiplerine Fiziki Müdahale: 8 Gözaltı, 2 Firari Şüpheli Aranıyor**

    İzmir’in Torbalı ilçesinde jandarma ekiplerine yönelik fiziksel saldırı gerçekleştiren 8 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili firari durumda olan 2 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Jandarmaya yapılan darp ve tehdit anları ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

    Olayın Detayları

    Dün gece saat 22:30 sularında, Torbalı’nın Ayrancılar Mahallesi’nde bulunan Barış Manço Caddesi’nde gerçekleşen olayda, devriye gözetimi yapan jandarma ekipleri, bir kahvehaneden gelen yüksek gürültü nedeni ile müdahale etmek üzere iş yerinin içine girdi. GBT kontrolü talep eden jandarma görevlilerine, içeride bulunan kişiler tarafından fiziki bir saldırı gerçekleştirildi.

    Bu ihbar üzerine, olay yerine takviye jandarma ekipleri sevk edildi. Çıkan arbede neticesinde T.K., C.Ş., U.E., M.M., A.D., A.T.A., B.K. ve S.D. isimli 8 şahıs gözaltına alındı. Olayın akabinde, A.Z. ve A.Z. isimli 2 şüphelinin olay yerinden kaçıp firar ettikleri öğrenildi. Gözaltına alınan kişiler, karakolda yapılan işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.

    Güvenlik Kameralarındaki Görüntüler

    Yaşanan olayın anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, jandarma personeline yapılan yumruklu saldırı ve bir şüphelinin “Seni sivilken vururum, öldürürüm” şeklindeki tehditleri dikkat çekti.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam etmekte.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı