İstanbul’da Uyuşturucu Soruşturması: Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu Gözaltına Alındı
İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Oktay Kaynarca ile Emel Müftüoğlu, ev hapsi adli kontrol şartı talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından ünlü isimlere yönelik gerçekleştirilen ‘uyuşturucu’ soruşturması devam ediyor. Soruşturma çerçevesinde ‘kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak’, ‘uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştırmak’, ‘bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, bunun yolunu kolaylaştırmak ya da fuhuş için aracılık etmek veya yer temin etmek’, ‘kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak’ suçlarından bir veya birkaçını işlediği iddia edilen şüpheliler arasında oyuncu Oktay Kaynarca, şarkıcı Emel Müftüoğlu, Neda Ş., Ali S., Rabia K. ve Selen Ç. bulunuyor ve bu kişiler jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen ve savcılıkta ifade işlemleri tamamlanan oyuncu Oktay Kaynarca ile şarkıcı Emel Müftüoğlu, ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Diğer şüphelilere yönelik ifade işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
İhlas Haber Ajansı
