İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturmasında Oktay Kaynarca ve diğer şüphelilerin örnekleri alındı.

1 Dakika Okuma

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan Oktay Kaynarca ve şüpheliler saç ve kan örneklerinin alınması için Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Adli tıpta işlemleri tamamlanan Oktay Kaynarca ve şüpheliler tekrar İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen ’uyuşturucu’ soruşturması sürüyor.

Soruşturma kapsamında bugün Jandarma ekipleri tarafından Oktay Kaynarca, şarkıcı Emel Müftüoğlu, Neda Ş., Ali S., Rabia K. ve Selen Ç. gözaltına alınmıştı. Oyuncu Oktay Kaynarca ve şüpheliler saç ve kan örneklerinin alınması için Bahçelievler’de bulunan Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Saç ve kan örnekleri alınan Oktay Kaynarca ve şüpheliler tekrar İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

İhlas Haber Ajansı

Bu Makaleyi Paylaş
Exit mobile version