Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Sıcak Hava Dalgası: Vatandaşlar Beşiktaş’ta Denize Akın Etti

İstanbul’da sıcak hava etkisini sürdürüyor. Termometreler 36 dereceyi gösterirken, Beşiktaş’ta denize giren vatandaşlar serinlemeye çalıştı. Gürcan Ertuğrul, güneşe dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı. Önümüzdeki hafta sonu sıcaklıkların daha da artması bekleniyor.

İstanbul'da sıcak hava etkisini sürdürüyor. Termometreler 36 dereceyi gösterirken, Beşiktaş'ta

İstanbul’da Sıcak Hava Etkisini Gösteriyor

İstanbul’da bugün sıcaklık 36 dereceye ulaştı. Aşırı sıcaklardan bunalan birçok kişi, Beşiktaş’ta denize girerek serinlemeyi tercih etti.

Meteorolojik Uyarılar Devam Ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul için sıcak hava uyarılarına devam ediyor. Sıcaklık nedeniyle Boğaz’ın serin sularında vakit geçirmek isteyen vatandaşlar, burada eğlenceli anlar geçirdi. Dondurma ve içecek tezgahlarında yoğunluk meydana gelirken, bazı kişiler ise sıcaktan korunmak amacıyla gölge alanları ve parkları tercih etti.

Gürcan Ertuğrul, yaklaşık 3 ay önce deniz sezonunu Beşiktaş’ta açtıklarını belirterek, “Havalar çok sıcak, sürekli denize giriyoruz. Bu havalarda başka bir çıkış yolumuz yok. Herkesin sıcak günlerde özellikle güneşten korunmasına dikkat etmesi gerekiyor. Başlarında mutlaka şapka bulundurmalı ve su tüketimini ihmal etmemelidirler” şeklinde konuştu.

Bu hafta sonu İstanbul’da sıcaklıkların daha da artarak etkisini sürdüreceği öngörülüyor.