İstanbul’da Molotofkokteyli Saldırılarıyla İlgili 6 Şüpheli Yakalandı

İstanbul’un Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde restoran ve oto galeriye yapılan molotofkokteyli saldırılarıyla ilgili 6 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonları sonucunda gözaltına alındı. Saldırılara ilişkin titiz incelemelerde 90 güvenlik kamerası tarandı. Sorgulama işlemleri devam ediyor.

İstanbul'un Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde restoran ve oto galeriye yapılan

Beşiktaş ve Sarıyer’deki Molotofkokteyli Saldırıları

İstanbul’un Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinde gerçekleşen molotofkokteyli saldırılarıyla ilgili önemli gelişmeler yaşandı. Yetkililerin sıkı çalışmaları sonucu, toplam 6 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Beşiktaş ve Sarıyer’de 23 Haziran ile 1 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen saldırılara yönelik İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yapılan titiz incelemeler sonucunda, 70 kilometrelik bir güzergah üzerinde yer alan 90 farklı güvenlik kamerası detaylı bir şekilde gözden geçirildi. Bu çalışmalar neticesinde belirlenen 6 şüpheli, 20 Temmuz’da İstanbul ve Ankara’da eş zamanlı operasyonlar ile yakalandı.

Sorgulama Süreci Devam Ediyor

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgulama işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Olayın aydınlatılması için yürütülen çalışmaların devam edeceği ifade edilirken, yetkililer araştırmalara hız kesmeden devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı