Isparta’da Ruhsatsız Av Tüfeği ve Sentetik Uyuşturucu Ele Geçirildi, Aranan Şüpheli Yakalandı

Isparta’da yapılan denetimlerde ruhsatsız av tüfeği ve 12 kullanımlık sentetik kannabinoid bulundu. Ayrıca, uyuşturucu suçundan aranan bir şüpheli yakalandı ve adli makamlara sevk edildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Isparta’da Ruhsatsız Av Tüfeği ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Isparta’da, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yunus Timleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde önemli bir suç unsuru ele geçirildi. Kent merkezinde, 122. Cadde üzerinde yapılan uygulamalarda, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 12 kullanımlık sentetik kannabinoid maddesi bulundu.

Uyuşturucu İle Mücadele

Yapılan denetimlerin devamında, polis ekipleri “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak” suçundan aranan bir şahsı yakalayarak, adli makamlara teslim etti. Bu tür operasyonlar, uyuşturucu ile mücadelenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Emniyetin Yetkili Ekipleri Görevde

Yunus Timleri’nin yürüttüğü bu denetimler, sadece yasa dışı maddelerin ele geçirilmesi ile sınırlı kalmayıp, halkın güvenliğini sağlama amacı gütmektedir. Emniyet yetkilileri, bu tür uygulamaların devam edeceğini ve kamu sağlığının korunması için mücadelelerinin aralıksız süreceğini bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı