İsparta’da Kaçakçılığa Geçit Yok
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, son iki günde gerçekleştirdiği etkili operasyonlarla kaçak elektronik eşyalar ve alkollü içkiler ele geçirdi. İki ayrı olayda, 33,5 litre kaçak alkol ve birçok elektronik cihazın akıbeti belirlendi. İlgili şahıslar hakkında adli süreç başlatıldı.
Operasyonun Detayları
27 Ekim Pazartesi günü KOM ekipleri, kaçakçılıkla ilgili yürüttükleri operasyonlar neticesinde bir araçta önemli bulgulara ulaştı. Söz konusu araçta yapılan detaylı aramada, 1 adet akıllı telefon, 1 akıllı kol saati, 4 adet akıllı telefon bataryası ve 3 adet Bluetooth kulaklık tespit edildi. Bu olayla bağlantılı olarak 1 kişi hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu çerçevesinde yasal işlem başlatıldı.
İkinci Operasyonda Ele Geçirilenler
KOM ekiplerinin bir diğer operasyonda ise il merkezinde yapılan aramada, 6 adet 5 litrelik ve 1 adet 2,5 litrelik etil alkol ile çeşitli el yapımı içki türlerinden oluşan toplam 33,5 litre kaçak alkol bulundu. Bu olay sonrasında da 1 kişi hakkında gerekli adli işlemler gerçekleştirildi.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılıkla etkin mücadelesini sürdürüyor ve vatandaşların güvenliğini sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor.
ISPARTA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, SON İKİ GÜNDE DÜZENLEDİKLERİ OPERASYONLARDA KAÇAK ELEKTRONİK CİHAZLAR VE 33,5 LİTRE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRDİ. OLAYLARLA İLGİLİ 2 ŞÜPHELİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI.


