Isparta’da Denetimlerde Binlerce Kişi ve Araç Sorgulandı, Aranan suçlular ile Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Isparta’da 7-13 Aralık 2025 tarihleri arasında düzenlenen denetimlerde, 17 bin 851 kişi sorgulanarak 25 aranan şahıs yakalandı. Ayrıca, 4 ruhsatsız silah ele geçilirken, 9 bin 257 araç kontrol edildi ve kuralları ihlal eden sürücülere ceza kesildi.

Isparta’da Denetimlerin Hız Kesmiyor

Isparta’da polis ekipleri, sorumluluk alanları içinde dikkat çeken denetimler gerçekleştirerek, güvenliği sağlama amacı güttü. 7 Aralık ile 13 Aralık 2025 tarihleri arasında yapılan bu denetimlerde binlerce kişi ve araç incelendi, suçla mücadelede önemli sonuçlar alındı.

Aranan Şahıslar ve Ruhsatsız Silahlar Ele Geçirildi

Yürütülen asayiş ve trafik denetimlerinde, toplamda 17 bin 851 kişi sorgulanırken, çeşitli suçlardan dolayı aranan 25 şahıs yakalandı. Güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği bu başarılı uygulamalarla, 4 adet ruhsatsız silah da ele geçirildi. Trafik denetimleri kapsamında, 9 bin 257 araç kontrol edilirken, kurallara uymayan sürücüler hakkında gerekli cezai işlemler uygulandı.

Isparta’daki bu denetimlerin, bölgedeki asayişin artırılmasına yardımcı olması bekleniyor. Polis, halkın güvenliği için kararlı bir şekilde görevine devam edeceğini açıkladı.

Exit mobile version