Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Isparta’da Ateşli Silah ve Mermi Kaçakçılığı Suçundan Aranan Şahıs Yakalandı

    Isparta’da düzenlenen operasyonda, 7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan bir şahıs ateşli silah ve mermi kaçakçılığı suçlamasıyla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılığı önlemek amacıyla gerçekleştirdikleri operasyonda, hakkında kesinleşmiş ceza bulunan bu kişiyi gözaltına aldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Isparta’daki Huzur Operasyonu: Kaçakçı Suçlusu Yakalandı

    Isparta’da gerçekleştirilen bir operasyonda, ateşli silah ve mermi kaçakçılığından aranan bir kişi, 7 yıl 6 ay hapis cezası ile gözaltına alındı.

    İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında, “İzinsiz ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma, imal etme, nakletme ve satma” suçlarından cezalandırılan bir şahıs, dün yapılan koordineli operasyon sonucunda ele geçirildi.

    Gerçekleştirilen operasyon, güvenlik kuvvetlerinin uyuşturucu ve silah kaçakçılığıyla mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Yetkililer, benzer uygulamaların devam edeceğini ve yasadışı faaliyetlerin önleneceğini belirtti.