İskenderun’da Barakada Yangın Paniği
Hatay’ın İskenderun ilçesinde, deniz kıyısında yer alan bir barakada meydana gelen yangın, çevrede büyük bir korkuya sebep oldu. Kısa zaman içerisinde yayılan alevler, olay yerine çok sayıda kişinin toplanmasına neden oldu.
İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi
Denizciler Mahallesi’nde bulunan bu barakaya hızlı bir şekilde müdahale eden Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yangının büyümesini önleyerek söndürmeyi başardı.
Yangının ardından soğutma işlemleri gerçekleştirildi. Yangın sırasında yükselen yoğun duman, rüzgarın etkisiyle çevredeki bazı bölgelere yayıldı. Yangının nedeni henüz tespit edilemezken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi. Bütün bu gelişmeler, İskenderun’daki yangın olayının ciddiyetini ortaya koyuyor.