İnegöl’de Hapis Cezası Olan Şahıs Yakalandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, sığındığı barakada güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 21 yıl hapis cezası ile aranmakta olan Murat İ. (35) hakkında önemli bir çalışma gerçekleştirdi. 10 milyon TL değerinde sahte çekleri piyasaya sürdüğü belirlenen Murat İ.’nin saklandığı adres, yapılan operasyon sonucunda tespit edildi.
Kırsal Alanda Gizlenen Şahıs Polis Ekiplerince Ele Geçirildi
Ekipler, kırsal Çeltikçi mahallesindeki bir barakada gizlenen şahsı, yaptıkları başarılı operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan Murat İ., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, bölgedeki güvenlik önlemlerinin arttığını bir kez daha gözler önüne serdi.
Bu gelişme, yerel güvenlik güçlerinin suç oranlarını düşürmek amacıyla yürüttükleri çalışmaların önemli bir parçası olarak değerlendiriliyor.

