İnegöl’de Kadınlar, Çocuklarıyla Beraber Çiğ Köfte Dükkanından 3 Bin TL Çaldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, üç kadın yanlarındaki çocuğu bir çiğ köfte dükkanına sokarak kasadan 3 bin TL çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Olay, Osmaniye Mahallesi'ndeki dükkanın sahibi dışarıdayken gerçekleşti.

Bursa’da Çiğ Köfte Dükkanında Hırsızlık Olayı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir çiğ köfte dükkanında ilginç bir hırsızlık vakası yaşandı. Olayda, iki kadın yanlarındaki çocuğun yardımıyla kasadan 3 bin TL çalmayı başardı.

Olay Anının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Osmaniye Mahallesi Ahmet Akyollu Caddesi üzerindeki dükkan sahibi iş yerinin dışında bulunduğu sırada, kadınlar çocukla birlikte içeri girdi. Küçük çocuk, kasada bırakılan parayı alarak hızla dışarı çıktı. Bu anlar, dükkanın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve hırsızlığın nasıl gerçekleştiği tüm detaylarıyla belgelendi.

İncelenen görüntülerde, kadınların planlı bir şekilde hareket ettiği ve çocuğun durumu avantaja çevirdiği açıkça görülüyor. Olayın ardından yetkililer durumu değerlendirerek soruşturma başlattı.

Exit mobile version